Warning: Creating default object from empty value in /customers/3/f/5/megafit.be/httpd.www/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Over ons – Megafit Hoogstraten

+ WAAROM MEGAFIT?

Megafit is een modern fitness center waar op een professionele manier wordt gewerkt. Gediplomeerde lesgevers staan klaar om u advies en begeleiding te geven. Wij beschikken over 1700 vierkante meter aan sportgelegenheid. 

Megafit biedt daarnast verschillende groepslessen aan, deze lessen worden in aparte ruimtes gegeven. Meer informatie over de verschillende groepslessen vindt u hieronder. 

Yoga | Pilates

Donderdag
09:15 – 10:45

Tijdens deze variërende les, wordt er op een ontspannende wijze gewerkt aan het lichaam en de geest. De inhoud van de les zal regelmatig variëren waardoor de nadruk wekelijks op een ander aspect kan liggen. 

HIT

Woensdag
19:00 – 20:00

Deze high intensity training richt zich op je kracht en uithoudingsvermogen. Door afwisselende bewegingen en oefeningen in een hoog tempo uit te voeren, wordt de vetverbranding gestimuleerd. De high intensity training laat jouw kracht en conditie binnen een korte tijd explosief toenemen.

Circuittraining

Maandag
09:00 – 10:00

De circuittraining is een leuke en toegankelijke les die geschikt is voor ieder niveau. Op je eigen tempo voer je binnen een bepaalde tijd verschillende oefeningen uit. Tijdens de les wordt er gewerkt aan de spierkracht, het uithoudingsvermogen en de mobiliteit.

BBB

Donderdag
20:00 – 21:00

BBB is de klassieke groepsles waarbij de nadruk ligt op de buik, billen en benen. Door de klassieke oefeningen in te ruilen voor een modernere variant, is deze les voor iedere leeftijdscategorie een echte aanrader. We maken gebruik van een bootyband (elastiek) en losse gewichten en combineren effectieve oefeningen met leuke muziek.

CORE

Dinsdag
18:00 – 19:00

Een uur lang werken aan een sterke core waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een XCO trainer.

Zumba

Woensdag
09:00 – 10:00

Een energieke en opzwepende dansles die geschikt is voor jong en oud. Door eenvoudige danspasjes te combineren met leuke muziek, ontstaat er aanstekelijke dans workout. Dansstijlen zoals een salsa, merengue, hiphop en reggaeton komen zeker aan bod. Kortom, de perfecte training om vet te verbranden en een betere conditie te krijgen.

Boksen

Tuesday
19:30 – 20:30
Thursday
20:00 – 21:00

This cardio training is a full body workout where we combine a classic punching bag training with a circuit training. Here you use the basic technique of boxing that you combine in a training where the emphasis is on improving your fitness and burning fat. The punching bag training is suitable for every level.

Crosspower

Maandag
19:00 – 20:00

Woensdag
19:00 – 20:00

Zaterdag
12:00 – 13:00

Crosspower is een intensieve workout waarbij krachttraining en cardio worden gecombineerd tijdens een circuittraining. Deze full body workout is een echte high intensity training. Tijdens deze uitdagende training hechten wij veel belang aan de veiligheid. Daarom zal er tijdens de les ook genoeg tijd worden besteed aan techniek en focus op de core. Crosspower is een explosieve les waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau mee kan doen. 

Figuurtraining

Dinsdag
09:00 – 10:00

Een leuke workout waarbij de nadruk ligt op spierverstevigende oefeningen om zo mooie en strakke vormen te krijgen. Tijdens deze effectieve workout wordt er gebruik gemaakt van losse gewichten, een barbell en een step. 

Clubpower

Maandag
19:00 – 20:00
Woensdag
20:00 – 21:00
Vrijdag
08:45 – 09:45 

Tijdens deze energieke krachttraining , train je alle spiergroepen door gebruik te aken van een barbell en losse gewichten. De zwaarte van de gewichten kan je aanpassen naar jouw wensen. Hierdoor is deze les geschikt voor ieder niveau. 

Openingstijden

Megafit Hoogstraten is 7 dagen per week geopend. Onze openingstijden zijn:

Maandag t/m donderdag:       09:00 – 12:00
Maandag t/m donderdag:       16:00 – 21:00
Vrijdag:                                       09:00 – 12:00
Vrijdag:                                       16:00 – 20:00
Weekend:                                   09:00 – 14:00

MyClubPlanner

Maak gebruik van de MyClubPlanner software om uw resultaten bij te houden en uw schema uit te breiden.

Download de my ClubApp in de App-store of de Google Play store.

Vriendelijk personeel

Wij helpen u graag om uw gezonde levenstijl te onderhouden door, indien gewenst, samen uw resultaten periodiek te meten en nieuwe doelen te stellen.

Goede ligging

Megafit ligt in het centrum van Hoogstraten. Daarnaast beschikken wij over een ruime parking.

Moderne apparatuur

Zowel voor kracht training als voor cardio beschikt Megafit over de nieuwste apparatuur.

Gratis Wifi

Maak tijdens het sporten gebruik van ons internet.

+ INTERESSE?

Neem een kijkje bij ons binnen of kom gewoon een keer langs!

impressie

MELD JE DIRECT AAN!

INSCHRIJVEN
Adres:

Buizelstraat 2a
2320 Hoogstraten
België

Contacteer ons

E: hoogstraten@megafit.be
T: 03/3142495

Volg ons